Više informacija
Preciziraj pretraživanje
Svi recepti
Predjela
Supe
Glavna jela
Salate
Deserti
Sendviči
Piće
Pux.InfiniteRepeater.TotalResultCount
38
10
38
ČORBA OD BUNDEVE
Topla, aromatična čorba od bundeve može da učini čuda. Probajte je posutu semenkama bundeve, orašastim plodovima ili uz omiljeni tost...
LAGANA SALATA SA TOSTOM
Ponekad vam se baš jede nešto lagano i hranljivo. Naša salata je idealno rešenje. Pruža vam sve hranljive materije i, pored toga, zadovoljava potrebu za senzacijom ukusa.
STIMULIŠUĆI SMUTI OD CIMETA I POMORANDŽE
Kada večeri postanu duže, dobro je ispuniti ih sjajnim aromama koje stimulišu naša čula...Prirodni smuti ne samo da je ukusan, već i izgleda sjajno.
SENDVIČI SA AVOKADOM, PILETINOM I FETOM
Kombinacija odličnih ukusa i bogatih hranljivih materija u jednom sendviču.
RECEPT ZA ZELENI DETOKSIKACIONI SMUTI
Smuti je odličan za pružanje neophodnih hranljivih sastojaka iz povrća i voća, koji vas dugo drže sitim. Sencor blender će vam pomoći da pripremite zdrav detoksikacioni zeleni smuti, pun hranljivih sastojaka koji jačaju vaše telo i daju vam energiju.
BAVARSKI KREM SA SOSOM OD NEKTARINA
Kremast, delikatan, topi se u ustima... Bavarski krem sa malo musa od nektarine. Prefinjeno blaženstvo...
ČORBA OD BUNDEVE SA KOKOSOVIM MLEKOM, ĐUMBIROM, SVEŽIM KORIJANDEROM I GAMBORIMA
Tokom jeseni i zime radije biramo topla jela, koja su i hrana za dušu. U ovo doba godine nije loše pripremati jela na bazi povrća i voća koja će vas dugo držati sitim. Sencor blender će vam omogućiti da napravite jela koja su zdrava i prepuna hranljivih sastojaka, sa neverovatnim ukusom i bojom!
ORIJENTALNI GRILOVANI PILEĆI RAŽNJIĆI
Orijentalni ražnjići mogu biti odlična užina, sastojak za salate ili deo glavnog jela.
SENDVIČI U ITALIJANSKOM STILU SA PESTOM OD BOSILJKA
Pripremite tost i namažite ga maslacem. Stavite rukolu, šunku, mocarelu, paradajz i sveži pesto. Poklopite sa drugim parčetom hleba i uživajte.
RAVIOLI SA KUPUSOM I PEČURKAMA
Obavezno jelo na svakoj trpezi za Badnje veče. Ravioli su napravljeni od delikatnog testa, punjeni filom od šumskih pečuraka, kiselog kupusa, začinskog bilja i prženog luka.